Pagina's

28 augustus 2011

NYC Goes From Day to Night in One Frame...

Op iedere locatie in New York heeft hij meer dan 10 uur lang gefotografeerd. Honderden foto's zijn gemaakt en iedere Day to Night foto bevat een samensmelting van 30 tot 50 foto's.  
Ik heb het over de Amerikaanse fotograaf Stephen Wilkes. Hij heeft een indrukwekkende fotoserie genaamd Day to Night gemaakt! Hieronder een paar van mijn favorieten.

Washington Square Park

Central Park

Flatiron

Helaas zijn er maar acht foto's in deze serie...Op zijn site: http://www.stephenwilkes.com/ kun je de overige foto's zien.

With Love,
Evy

9 augustus 2011

Social Media

Zo moet social media wel zijn geweest... in de vorige eeuw!




Bron: Google

5 augustus 2011

Berlijn

Vorige week ben ik vier dagen naar Berlijn geweest. Ik hoopte op veel, en mooie, foto's maar jammer genoeg was het erg slecht weer. Het heeft vier dagen aan een stuk door geregend. De regenjassen en paraplu's hebben het niet overleefd en zijn na vier natte dagen in de prullenbak belandt… Op mijn Hyves- en Facebook-pagina staan meer foto’s, maar deze wilde ik jullie toch even laten zien! Dit zijn namelijk, in mijn ogen, de mooiste foto's!






Foto 1: Fernsehturm Alexanderplatz - Foto 2: Berliner Dom met op de achtergrond de Fernsehturm - Foto 3: Holocaust Mahnmal - Foto 4: Reichstag/Bundestag - Foto 5: Reichstag/Bundestag - Foto 6: Fernsehturm Alexanderplatz.

With Love,
Evy