Pagina's

25 december 2012

25//12//2012 - 26//12//2012

                     Bron: weheartit.com 
With Love,
Evy

16 december 2012

Christmas Songs - Part 2

Sinterklaas is weer terug naar Spanje, dus nu is het tijd om de kerstboom op te zetten en kerstkaarten te schrijven. Taken die vele malen leuker zijn met kerstmuziek op de achtergrond. Daarom heb ik een paar leuke hits uitgezocht om naar te luisteren!


13 december 2012

Top 2000 LIVE: Een feest voor iedereen!

Door: Evy van de Wiel
Gezien: 12-12-12, Parktheater Eindhoven
 

Dit jaar sluit niet alleen Radio 2, Nederland 3, maar ook Theater aan de Parade het jaar swingend af met de Top 2000. Hét muziekspektakel van het jaar: TOP 2000 LIVE. Motown, rock, pop, disco, reggae, nederpop en meezingers van formaat: de complete popgeschiedenis passeert als muzikale achtbaan de revue. Aldus de website van Theater aan de Parade…

Vanaf de eerst noot die gezongen wordt is het duidelijk: dit wordt geen rustig avondje zitten. Dit wordt kei hard meezingen, of blèren zoals we dat in Den Bosch zeggen! Zingen en dansen; alles mag! Hoewel op de stoelen staan niet aan te raden is natuurlijk…
De zangers John Vooijs, Erica Groeneveld, William Kersten en de Amerikaan Forrest Thomas doen, wat mij betreft, niet onder voor de grote artiesten. Ze hebben interactie met het publiek, met elkaar en met het orkest. Hierdoor is deze voorstelling meer dan alleen wat liedjes zingen. Er zit voldoende humor in en je komt bijna ogen te kort om alles bij te houden wat er op het podium gebeurt.  

Met verschillende plateaus wordt er hoogte gecreëerd op het podium en ook de nodige kledingwissels zorgen voor een dynamische uitstraling. Het licht begint simpel maar later komen de LED-schermen naar beneden die verschillende animaties laten zien.

Het achtkoppige orkest speelt fantastisch en de medleys die ze spelen zitten goed in elkaar. Alle genres zitten er in, er worden klassiekers gezongen maar ook nieuwe hits zoals die van Adele. Het zijn, natuurlijk, allemaal nummers uit de Top 2000, maar deze goede selectie bestaat vooral uit up-tempo nummers, perfect om mee te dansen en zingen. Ook zitten er een aantal power-ballads in om even uit te kunnen rusten.
Deze voorstelling, of eigenlijk dit concert, is voor iedereen geschikt. Er zal zeker een nummer bij zitten wat je al herkent bij de eerste noot! Al met al de perfecte afsluiting van 2012, een feest voor iedereen!

9 december 2012

Christmas Songs - Part 1

Sinterklaas is weer terug naar Spanje, dus nu is het tijd om de kerstboom op te zetten en kerstkaarten te schrijven. Taken die vele malen leuker zijn met kerstmuziek op de achtergrond. Daarom heb ik een paar leuke hits uitgezocht om naar te luisteren!
 

2 december 2012

Origami

Met knutsel-papier van de HEMA, een vaas van de Xenos en een video op Youtube begon mijn poging tot het maken van Origami. Sterretjes... van Origami.