Pagina's

24 december 2011

Christmas Tree! Part I

Na een drukke periode van leren, leren en nog eens leren is het dan eindelijk kerstvakantie: twee weken lang niet aan school denken, uitrusten en genieten van de feestdagen!

Deze keer een paar foto's van de kerstboom die bij ons in de huiskamer staat. Het is een kunstkerstboom en de lichtjes zitten er al in. Sinds een paar jaar hebben we dus geen last meer van die duivelse snoertjes en lampjes die een eigen leven leiden en niet doen wat jij wilt dat ze doen, gelukkig maar! 

Door het gebrek aan genoeg licht zijn niet alle foto's haarscherp, maar op deze manier krijgen jullie toch een idee van hoe onze kerstboom eruit ziet! ;-)






Morgen, of overmorgen, foto's van mijn eigen ''kerstboom'' die ik voor maar 5 euro heb gekocht! Benieuwd? Stay tuned, komende dagen zal ik op Facebook, Hyves en Twitter laten weten wanneer het erop staat! ;-)

With Love, 
Evy 

1 opmerking:

  1. Super mooie foto's ondanks dat je weinig licht had! Het vogeltje vind ik prachtig! Ben nu al benieuwd naar de foto's van je eigen kerstboom!! Fijne Feestdagen!!xxx

    BeantwoordenVerwijderen