Pagina's

18 februari 2013

3FM Zeroes Request Clip 2013

Links: de clip van 3FM | Onder: de RAW (onbewerkte) clip van 3FM | Rechts: de originele clip


Zeroes Request 3FM: 08-02-2013 t/m 15-02-2013

16 februari 2013

Favoriete Accessoires

Op dit moment heb ik een aantal sieraden die ik graag draag. Hieronder laat ik ze aan je zien:

1) Armband gekocht op de Markt 



2) Mijn Mi Moneda met een ''Deluxe Hot Pink'' Nautilus munt. 

De derde, en ook laatste favoriet, mijn stalen Fossil horloge met lichtroze/parelmoer wijzerplaat.

With Love,
Evy

14 februari 2013

Muziek #2



Vaak heb ik iedere maand (of week, kan ook) een paar nieuwe nummers waar ik graag naar luister. Deze kan ik dan non-stop draaien. Soms vind ik het nummer mooi en een andere keer heb ik er een goede herinnering aan. Hieronder mijn meest geluisterde nummers van de afgelopen weken.





5 februari 2013

Geen Titel

Aangezien ik de hele week al ziek ben, plaats ik komende dagen minder artikelen. Ik had er wel een paar vooruit geschreven maar die zijn nu ook allemaal ''op''...

Ik hoop dat ik donderdag wel naar een meeloopdag in Tilburg kan. Ik ga kijken bij Psychologie wat wordt gegeven aan de Universiteit van Tilburg. Maandag 18 februari ga ik ook nog kijken bij de Radboud Universiteit in Nijmegen, Geschiedenis. Ik heb er zin in!

Ik zal kijken wat ik komende dagen kan plaatsen, misschien zijn het alleen maar quotes of filmpjes maar dan plaats ik tenminste iets. Otherwise komen er sowieso volgende week weer wat artikelen.

With Love,
Evy

                    weheartit.com


3 februari 2013

Muziek: Lindsey Stirling & Games

Soms kom je op YouTube een kanaal tegen dat je echt verrast. Lindsey Stirling maakt covers, maar niet zomaar zangcovers. Nee, Lindsey maakt gewapend met haar viool de mooiste covers van allerlei soorten nummers. De meesten zullen veel mensen bekend voor komen, maar onderstaande filmpjes bevatten muziek van drie zeer populaire games: Assassin's Creed III, The Legend of Zelda en Skyrim. 


With Love,
Evy